Administratie Den Bosch

Als ondernemer zijnde heb je graag je zaken op orde en met name de financiële zaken, zoals het betalen van de leveranciers en het doen van de belastingaangifte. Een administrateur kan je daarbij helpen, zowel voor een particulier als een bedrijf, vereniging of stichting. Een administrateur helpt je om inzicht te krijgen in je financiële zaken waardoor je kosten kunt besparen en efficiënter te werk kunt gaan.

Een betrouwbare administrateur uit Den Bosch

Een administrateur doet vanzelfsprekend administratief werk en komt in beeld wanneer een dienst geleverd wordt. Deze dienst moet vervolgens gefactureerd worden en daarbij werkt een administrateur dus nauw samen met boekhoudkundige medewerkers. Zo werkt het op de administratie bij grotere bedrijven tenminste. Dezelfde werkzaamheden voer ik graag voor je uit zonder dat daar meerdere specialisten bij komen kijken en voor dezelfde lage prijs. Wanneer er iets niet klopt in jouw administratie, ben ik de eerste die het te weten komt, maar speel het vanzelfsprekend direct naar jou door. Dan kunnen we samen ervoor zorgen dat de zaken weer op orde komen, zonder dat jij in de problemen komt.

Wat doet een online administrateur nog meer?

Verdere dagelijkse werkzaamheden van een administrateur bestaan onder andere uit het verzorgen van de grootboekadministratie, bewaken van de liquiditeit en het relatiebeheer van crediteuren en debiteuren. Maandelijkse werkzaamheden zijn het verzorgen van fiscale aangiften, het verzorgen van salarisadministratie en het verwerken en afsluiten van de financiële administratie. Heb jij hulp nodig bij een van deze werkzaamheden of loop je tegen andere problemen aan? Maak dan gerust een afspraak, dat kan ook via Facebook of Google Plus. Samen komen we er wel uit!