Accountant in Den Bosch

Elke ondernemer krijgt te maken met geldzaken waarvoor indien gewenst, een accountant ingehuurd kan worden. Een accountant maakt tijd voor jou als ondernemer vrij, zodat jij je tijd zinvol kunt besteden aan je bedrijf. Zo worden jaarrekeningen en het verzorgen van de administratie jou uit handen genomen door een accountant.

Adviserende accountant

Accountants hebben een voordeel ten opzichte van boekhouders. Zo mogen boekhouders geen accountantsverklaring afgeven, iets dat een accountant wel mag. Controleplichtige instellingen kunnen eisen om een accountantsverklaring waarin een oordeel ligt vastgelegd, af te geven. Wanneer dit het geval is, mogen alleen mensen die bevoegd zijn als accountant dit ook daadwerkelijk doen. Ik ben een financieel adviseur en geen accountant en ik mag dus strikt genomen niet hetzelfde doen als een accountant. Desondanks heb ik grotendeels dezelfde taken als een accountant en kan jou op veel gebieden toch uitstekend van dienst zijn.

Accountant uit Den Bosch adviseert je graag

Met andere woorden, wanneer het om financiële zaken gaat, kun je op OAMKB terugvallen. OAMKB werkt met cijfers en wat er ook met deze cijfers moet gebeuren, we zetten ze graag goed op een rijtje en in de juiste volgorde. Vanzelfsprekend gebeurt dit eerst in overleg. Jij kent het bedrijf als beste en weet wat er met jouw geld moet gebeuren. Daarbij hebben wij dus in eerste instantie een adviserende rol waarbij ik een persoonlijke focus blijf houden. Wil jij graag een accountant met een adviserende insteek? Maak dan een afspraak met OAMKB!